BIST 10.292
DOLAR 32,70
EURO 35,13
ALTIN 2.439,37
HABER /  GÜNCEL

Tuzlada yaza merhaba

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ konseri Tuzla halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Abone ol

‘Ellere uzaktan bak bana yakın gel’, ‘şimdi uzaklardasın’, ‘ada sahillerinde bekliyorum’, ‘ela gözlerine kurban olduğum’ gibi birbirinden güzel on dört Türk sanat müziği şarkısı Seda Gülbeyaz şefliğinde Tuzla Belediyesi Türk Sanat Musikisi Topluluğu tarafından seslendirildi.

Turk sanat musikisinin büyüsüne kapılan dinleyicilerin duygu dolu saatler geçirdiği konsere verilen kısa bir aradan sonra konserin ikinci bölümüne geçildi.

‘Gönlümün içindedir gözden ırak sevdiğim’ , ‘geceler yarim oldu’ , ‘içimde uzun yılların özlemi var’ gibi dinleyicileri bambaşka diyarlara götüren parçalar bu bölümde korodaki sanatçılar tarafından solo olarak icra edildi. Dinleyicilerin büyük beğenisi kazanan bu performanslar yoğun alkış aldı. Gecenin sürprizi ise TRT’de yayınlanan Alaturka Solist yarışmasında üçüncü olan Faruk Korzay’ın Seda Gülbeyaz ile gerçekleştirdikleri düet oldu.

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci’de konser bitiminde Seda Gülbeyaz ve korosuna teşekkürlerini iletti ve çiçek takdim etti.

Yapılan teşekkür konuşmaları ve çiçek takdimlerinin ardından konuk sanatçı ve koronun beraber seslendirdikleri final şarkısı ile konser son buldu.