BIST 10.682
DOLAR 32,53
EURO 35,12
ALTIN 2.463,13
HABER /  GÜNCEL

Tuzlada gençlere destek

Tuzla Belediyesi Bilgi Evi ve Gençlik Kulübü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Abone ol

Eğitim sistemindeki gelişimi ve değişimi saptayarak eğitime katkıda bulunmayı amaçlayan Bilgi Evi ve Gençlik Kulübü, bunun için “bilim-teknik ve proje grubu” kurdu. Eğitim çağındaki öğrencilere ve eğitimini tamamlamış gençlere bilgisayar, İngilizce ve fen konularında bilgilerini tazeleme imkanı sağlamayı da amaçlayan bu çalışma ile ilgi alanları tespit edilen öğrencilere konularında bir proje hazırlama ve sunma imkanı sağlanıyor.

Çalışma kapsamında öğrencilere ilk etapta tanıtım, bilgilendirme ve bilimsel proje hazırlamanın yöntemleri öğretilecek, bilgiye ulaşmada interneti kullanmaları sağlanacak ve pratik İngilizce bilgisi kazandırılacaktır.
Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, “Belediyemizin asıl amacı, öğrencilerimize, öğrenim hayatlarında ve ondan sonraki yaşamlarında bilim ve teknolojiden yararlanma yöntemlerini öğretmektir. Bu yöndeki desteğimiz, okulların açık olduğu dönemlerde de, eğitim projelerine destek şeklinde devam edecektir. Bilgi Evi ve Gençlik Kulübü, bu yöndeki çalışmaların planlamasına da şimdiden başlamıştır” dedi.