BIST 9.659
DOLAR 37,98
EURO 41,16
ALTIN 3.768,01
11°İstanbul

Türkmen vekil ifşa etti! Barzani 4 yıl Kerkük'te gizli gizli...

Kerkük Milletvekili Hasan Turan Turan, Mesud Barzani’nin 4 yıl işgal altında tuttuğu Kerkük’ten çıkan petrolu illegal yollarla İsrail’e sattığını söyledi.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 7 yorum
kundemacı

Bizde bunu bildiğimiz için Diyarbakır' da Barzani ile miting yaptık, zemin yumuşatılmış olsun istedik.

0 0 cevapla
Kaya Çelebi

Neden birinin cezası erteleniyor da,diğerinin ertelenmiyor?

0 0 cevapla
Misafir

OVAKÖY SINIR KAPISI YAKLAŞIK 50KM KÜRT BÖLGESİNDEN GEÇİYOR BARZANİN İZNİ OLMADAN NASIL GEÇİRECEKSİNİZ TÜRKİYE BÜYÜK BİR TUZAĞA DÜŞTÜ TEK DOSTU BARZANİYDİ ŞİMDİ İBADİYLE İRANLA DANS ETSİN BAKALIM NE OLACAK

9 10 cevapla
özgür dünya

Türkmenler Saddam döneminde baskı altındaydı, okulları ve hatta dilleri bile yasaklıydı, Kürt idarinde bu yasaklar kaltı Türkmenler özgürce yaşamaya başladı, Türkmen okulları açıldı, siyasi partilerini kurarak Kürdistan Bölge Hükümetinde yer aldılar. Türkmenler ilk defa Kürt idaresi döneminde insanca özgür bir şekilde yaşamaya başladı. Şimdi size sorarım, Kerkük'ün İran destekli Haşdi Şabi güçlerince yönetilmesi Türkiye'ye ne kazandırdı, Türkmenler daha mı özgür?

6 24 cevapla
Misafir

niye simdiye kadar aciklamamis da bugünü beklemis!

4 9 cevapla
Usta Son

Bu israile giden petrol nerden geçti. Türkiyeden.

6 5 cevapla
çelebioğlu

Sağır sultan bile duydu israile sattığını kimler aracılığı ile kimlerin gemisiyle sattığı da belli her şey gün gibi aşikarken aaa demek yeni duymuş gibi yapmak çok komik oluyor.

4 4 cevapla
Close menu