BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Türkiye, böyle bir sezon görmedi

Türkiye, belkide bundan daha heyecanlı bir futbol sezonu görmedi. Ligin bu haftası çok önemli. Çünkü bu hafta, yangın yerine dönen ligde tüm düğümler çözülecek.

Abone ol Türkiye Süper Ligi'nin altı da üstü de yangın yeri gibi Ligdeki sıralama bu akşamki maçlarla iyice şekillenebilir.

Süper Lig'in kader haftalarından biri başlıyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları devam ediyor. Ligin alt sıraları ise 'Ateş Hattı' gibi. Sebat'ın düştüğü Süper Lig'de, 5 takım 2'nci Lig'e düşecek son 2 bileti almamak için mücadele ediyor. Bu kritik maçların tümü saat 19:00'da başlayacak. 20:45'te ya ligin şekli biraz daha belirginleşecek ya da kördüğüm son 3 haftaya taşınacak.

DiYARBAKIR - FENERBAHÇE
F.Bahçelilerin "Kazanırsak şampiyonuz" gözüyle baktıkları maç, Diyarbakır için de çok önemli. F.Bahçe 77 puana ulaşmayı, 30 puanlı Diyarbakır da 3 puan alıp rahatlamayı hedefliyor.

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ
G.Saray, F.Bahçe'nin puan kaybını beklerken A.Gücü'nü devirip umudunu son 3 haftaya taşımayı planlıyor. 31 puanlı Başkent ekibi ise 'mutlaka puan almak' zorundayız psikolojisinde.

TRABZONSPOR - KONYASPOR
Şampiyonlar Ligi'ne katılma iddiasını sürdüren Trabzonspor ise evinde Konyaspor'u ağırlıyor. Trabzonspor'un rakiplerine oranla avantajı Konya'nın düşme korkusunun olmaması.

GAZiANTEPSPOR - KAYSERiSPOR
Kayserispor için hayati bir maç. 27 puanlı sarı-kırmızılı ekip, bu maçtan mutlak 3 puan almayı hedefliyor. Rakiplerin zor maçlara çıkıyor olması da onlar için bir başka avantaj.

SAKARYASPOR - iSTANBULSPOR
Haftanın zor maçlarından biri. Sakarya, 3 puanı kapıp son 3 haftaya moralli girmeyi amaçlıyor. Bu maçı İstanbul'un da 'Son fırsat' olarak görmesi karşılaşmanın önemini daha da artırıyor.

KRAL KAPIŞMA
Fenerbahçe ve Galatasaray bugünkü karşılaşmalarında en çok iki "Kral"ına güveniyor. Alex'in ligde 23, Hakan Şükür'ün 18 golü var. İki oyuncu da, "Gol atmam önemli değil, yeter ki kazanalım" diyor.

FENERBAHÇE'YE YILDIRIM GALATASARAY'A DEMİRAY

BUGÜN

16.00 Ankaraspor-Ç.Rize Serdar Tatlı
19.00 Diyarbakır-F.Bahçe Yunus Yıldırım (Lig TV)
19.00 G.Saray-A.Gücü Oktay Demiray (Lig TV)
19.00 Trabzon-Konya Cüneyt Çakır
19.00 G.Antep-Kayseri Kuddusi Müftüoğlu
19.00 Sakarya-İstanbul Mustafa Çulcu (TRT-1)

YARIN
15.30 Denizli-A.Sebat Bülent Yıldırım
15.30 G.Birliği-Malatya Erol Ersoy
19.00 Beşiktaş-Samsun Özgüç Türkalp (Lig TV)

KAYNAK: www.pasfotomac.com.tr