BIST 9.586
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.828,27
HABER /  GÜNCEL

Turiste ‘Oğlum bak git’ dayağı!

Garsona dil çıkarıp el hareketleri yapan iki İngiliz, neye uğradığını şaşırdı. Türk garson turistleri süpürge sapıyla hastanelik etti...

Abone ol

Marmaris'te meydana gelen olay, internette tıklanma rekorları kıran “Olum bak git” videosunu hatırlattı.

Tatil için Marmaris’e gelen İngiliz Henry Brown ve arkadaşı Gery Boyle, her gece eğelenmek için Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii’ndeki bir diskoteğe gidiyordu.

Her gece aynı hareketi yapıp gittiler

Gece boyunca eğlenen iki arkadaş, restoranın garsonu 35 yaşındaki M.H.A’ya iddiaya göre dil çıkarıp, el kol hareketi yapıyordu. İki İngiliz önceki gece de aynı hareketi yapınca garson “Olum bak git” dedi. Ancak turistler kendisine dil çıkarıp el kol hareketi yapmayı sürdürdü. M.H.A. bunun üzerine Brown ve yanındaki arkadaşı Boyle’yi çevredekilerin şaşkın bakışları arasında süpürge sapıyla evire çevire dövdü.

Sopa darbeleriyle bel ve kalçalarında izler oluşan iki İngiliz turist kaldırıma oturup, ağlamaya başladı. Dayak yiyen turistleri iki kadın teselli etmeye çalıştı. Hastaneye giderek rapor alan turistler garsondan şikayetçi oldu. 217 promil alkollü oldukları saptanan turistlerin şikayeti üzerine M.H.A. polis merkezine çağırdı. Genç garson “İki İngiliz, 4 gündür gelip içki içiyor, hesaba itiraz ediyor, ödemiyor. Çıkarken de sürekli el hareketleri yapıp, dilini çıkarıp bana küfür ediyorlardı” dedi.