BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,10
ALTIN 2.885,41

Tuncel kendini böyle savundu!

Tuncel kendini böyle savundu!

Bdp istanbul milletvekili sabahat tuncel, bilgi üniversitesi'nde katıldığı konferans sırasında protesto edildi. bacağındaki yarayı gazetecilere gösteren tuncel, "keşke tokattan öncekileri de yayınlansaydı" dedi.

Tuncel kendini böyle savundu!

BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel, Bilgi Üniversitesi'nde katıldığı konferans sırasında protesto edildi. Bacağındaki yarayı gazetecilere gösteren Tuncel, "Keşke tokattan öncekileri de yayınlansaydı" dedi.

Tuncel kendini böyle savundu!

Silopi'deki Nevruz kutlamaları sırasında BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner'e tokat atmasının yankıları sürerken olay bugün de Bilgi Üniversitesi’nden protesto edildi.

Tuncel kendini böyle savundu!

Tuncel, üniversite düzenlenen "Başörtüsüne ve Anadile Özgürlük" konferasına katılmak için saat 12.00 sıralarında Dolapdere Kampusune geldi. Tuncel, gazetecilerin başkomisere tokat atmasıyla ilgili sorularına yanıt verdi. "Keşke tokattan öncekileri de yayınlansaydı" diyen Tuncel, kendisini bacağındaki yarayı göstererek savundu. Daha sonra salona geçen Tuncel, bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. Protestocu öğrenciler güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkarıldı.

Tuncel kendini böyle savundu!

Sebahat Tuncel, bacağına gaz bombasının isabet ettiğini söyledi. Tuncel, "Meselenin medya tarafından farklı tartışıldığını düşünüyorum" dedi. Tuncel, "Ortaya çıkan durum hem kendi açımdan hem de partimiz açısından istenilen bir görüntü değil. Mesele orada bir polis memuru değil, zihniyettir. Bu düşüncenin teşhir edilmesi gerekir" diye konuştu.