BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Tuncayı mahveden hoca konuştu

Sezon başında Stoke City’e geçen Tuncay Şanlı'nın çilesi bitmiyor. Menajer Tony Pulis değişikliğin gerekçesini açıkladı..

Abone ol

Stoke City’de yedek kulübesine mahkum olan milli oyuncu Hull City deplasmanında 81. dakikada oyuna girdi, 7 dakika sonra kenara alındı  Stoke City maçı 2-1 kaybetti.

Menajer Tony Pulis tarafından çoğunlukla yedek kulübesinde tutulan Tuncay'ın kenara alınmasında 86’da Faye’nin atılmasının etkili olduğu belirtiliyor.

Tuncay’ın değişiklik sonrası yedek kulübesine değil, sinirli bir şekilde soyunma odasına gitmesi ülke basınında halen tartışma konusu oldu..

Hocasından Tuncay açıklaması

Öte yandan maç sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Pulis, Tuncay’ın tepkisine şaşırmadığını, ancak defansa birisini almak zorunda olduğunu söyledi. Pulis, “Tuncay’ın tepkisi bu kararımı yeniden uygulamam konusunda beni durdurmaz” dedi.

Teknik direktör Tony Pulis, maç sonrasında BBC Radio'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"10 kişi kaldıktan sonra defans oyuncusu almalıydık. Tuncay'a kararımı anlatmak zorunda olduğumu sanmıyorum. Üzgün olduğunu biliyorum. Ancak Dave Kitson'ı çıkarsaydım bu kez Dave hayal kırıklığı yaşayacaktı. İkisinden biri oyundan çıkmalıydı.

Bu kararımdan dolayı bir problem yaşamıyorum ve yine olsa tekrarlarım. Bunun Tuncay ya da benimle ilgisi yok, takımla alakalı. Defans oyuncumuz kırmızı kart gördü ve bu yüzden de onun yerine başka bir defans koymalıydık."

Taraftarlar internet sitelerindeki yorumlar farklı

Tuncay’a tanınan süreye ve oyundan alınmasına Stoke City taraftarları da maçla ilgili yorumlarda tepki gösterdi.

-Bir daha Stoke forması giymez

-Ocak’ta Tuncay’a güle güle demek zorunda kalacağız. Pulis’in onu çıkarma kararı berbattı.

-Aptalca çıkarma kararı sonrası Tuncay bir daha asla Stoke forması giymez.

-Pulis ne yapıyorsun. Tuncay’a süre vermen gerek. O büyük bir oyuncu ama sen onu kullanamıyorsun.

-Kitson hiçbirşey yapmadı, toplara uzak kaldı. Ama sen Tuncay’ı oyundan aldın. Bunu kimse anlayamadı.

-Tuncay’ı oyundan almak anlaşılacak bir karar değildi, ama asıl garip olanı onu sonda oyuna sokmaktı. O yetenekli bir futbolcu.