BIST 9.976
DOLAR 34,02
EURO 38,02
ALTIN 2.827,96
HABER /  SPOR

Tuncay Şanlı kararını açıkladı

Premier Lig'de kümede kalma ümitlerini zora sokan M'Boro'da formuyla dikkat çeken Tuncay Şanlı, Türkiye'ye dönüp dönmeme konusunda kararını verdi.

Abone ol

Tuncay'dan Fenerbahçe'ye kötü haber. Eski takımından resmen teklif aldığı bilinen milli futbolcu, Middlesbrough'nun ligden düşmesinin ardından önceliği Premier League takımlarının tekliflerine tanıyacak gibi görünüyor...

Goal.com'un haberine göre: Middlesbrough'nun ligden düşmeyi neredeyse garantilemesi nedeniyle önümüzdeki yıllarda ne yapacağı merak edilen Tuncay, Ada'dan ayrılmak istemediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı girişimi şimdilik sonuçsuz kalmış görünüyor. Sarı lacivertli ekibin eski oyuncusu Tuncay, Aziz Yıldırım yönetimden gelen transfer teklifine sıcak bakmıyor.

Tuncay, "Türkiye'ye ne zaman döneceğimi bilmiyorum. Ancak futbol hayatımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum." dedi.

Sarı Kanarya'yı yine de henüz unutmamış gibi görünen milli futbolcu, "Hâlâ Fenerbahçe'yi tutuyorum. Eski takım arkadaşlarımla güzel dostluklarım var. Onlarla her zaman konuşuyorum" ifadelerini kullandı.

Tuncay Şanlı'ya bazı Premier League kulüplerinin de talip olduğu belirtiliyor.

M'Boro, dün oynadığı sezonun en kritik karşılaşmasında ağırladığı Aston Villa ile 1-1 berabere kalarak Premier League'de tutunma ümidini neredeyse tamamen yitirdi. Boro takımın golü, ekibin bu sezon tartışmasız en formda ismi kabul edilen Tuncay Şanlı'dan geldi.