BIST 9.833
DOLAR 34,07
EURO 37,64
ALTIN 2.742,20
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkan ne olacak?

İlk İNTERNETHABER duyurdu satışı... Devamı da var. Kanaltürk çalışanları hazır olun yarın sürpriz var. Ya Tuncay Özkan'ın programı ne olacak diyorsanız...

Abone ol İNTERNETHABER-ÖZEL

Kanaltürk'ün satışını medya İnternethaber'den öğrendi. Hatta Kanaltürk'de çalışanlar bile... Kanal çalışanlarına bir de müjdeli haber var. İnternethaber'e konuşan Fatih Karaca yarın sürpriz yapacak. Çalışanların tüm birikmiş alacaklarını ödetecek...

Kanalın başına tam yetki ile oturan ve aynı zamanda Bugün gazetesinin de idaresini ele alan Karaca, büyük hedefler peşinde. İnternethaber'e verdiği özel demeçte, Kanaltürk'ü ATV ve Show gibi iddialı bir kanal haline getireceklerini söyledi.

İŞTEN ÇIKARMA VAR MI?

Çalışanların en çok merak ettiği soruyu da sorduk. Kanaltürk'de işten çıkarma olacak mı? Karaca'nın yanıtı "hayır" oldu. 160 kişinin kanalda çalıştığını belirten Karaca, kimseye dokunulmayacağını söyledi.

TUNCAY ÖZKAN NE OLACAK?

Sadece çalışanlara değil bir çok muhalif programa da dokunulmayacak. Kanaltürk'ün yarattığı kendine özgü hava korunmaya çalışılacak.

Tuncay Özkan'ın Kerimcan Kamal ile yaptığı programlara gelince... Onlar artık ekranda olmayacak. Bu kararı da yeni yönetim değil, Tuncay Özkan kendisi verdi. Özkan'ın programları bitireceğini bildirdiği öğrenildi.

YARIN BÜYÜK GÜN

Yarın Kanaltürk'de yeni dönem başlıyor. Fatih Karaca kanala giderek yönetimi resmen devralacak.