BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Tümerin bir hayali var

Yıldız futbolcu Tümer bu sezon ortada yok ama büyük bir hayali var..

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, takım olarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptıklarını, bunun sonunu da getirmeyi umduğunu belirterek, ''Amacım, futbol hayatımın son baharında Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda final ya da yarı final oynamak'' dedi.

''LİGDE ÇIKIŞ YAPACAĞIZ''

Geçen sezon AZ Alkmaar maçında yaşadıkları travmanın takım üzerinde hala etki yarattığını anlatan Tümer, ''Dolayısıyla o maçı, mutluluğumuzun elimizden alındığı bir maç olarak görerek, o maçtan dersler çıkartıp camiayı, taraftarı, yönetimi ve en başta futbolcuyu mutlu edecek hedeflere takım halinde kenetlendik. Kimsenin ligde aldığımız sonuçlara bakarak endişeye kapılmasını istemiyorum. Çünkü bundan sonra takım halinde çıkış yapacağız'' ifadelerini kullandı.

''CARLOS İLE AYNI TAKIMDA OYNAMAK BÜYÜK ŞANS''

Tümer, Roberto Carlos'la aynı takımda oynamanın bir futbolcu için büyük şans olduğunu ifade etti. Aralarındaki yaş farkının fazla olmamasına rağmen deneyimi açısından ondan çok şey öğrendiğini dile getiren Tümer Metin, ''Ayrıca çok eğlenceli bir karakter. Bize çok büyük bir enerji kattı. Aramızda olmasından son derece memnunum. Genç arkadaşlar için çok büyük bir şans Carlos'un takımımızda olması. Bırakın Roberto Carlos'la aynı takımda olmayı, aynı camia içinde olmak bile çok önemli'' şeklinde konuştu.