BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  MAGAZİN

Tuğçe kovuldu

Atina'da eğlenmek için o kadar yer varken bir Türk'ün işlettiği tavernaya gidince olanlar oldu.

Abone ol

Tuğçe, eşiyle birlikte Atina'da eğlenmek için o kadar yer varken bir Türk'ün işlettiği tavernaya gidince olanlar oldu. Din değiştirdiği için öfkeli olan işletmeci, Tuğçe ve eşini yaka paça dışarı attırdı.

Hiç akla gelmeyecek bir tepki
Aşkı uğruna din değiştirip Hıristiyan olan Tuğçe Kazaz'a aradan epey zaman geçmesine rağmen tepkiler bitmedi. Yorgos Seitaridis ile evlenerek Atina'ya yerleşen Tuğçe, adını da değiştirerek Maria adını almıştı. Ancak ünlü manken, zaman geçtikçe kendisine duyulan tepkilerin dineceğini düşünürken, bunda ne kadar çok yanıldığını ise çok kötü bir şekilde anladı.

Hemen kapıyı gösterdiler
Üstelik de Atina'da eşiyle birlikte eğlenmek için gittiği bir barda... Kazaz, Yorgos ile Atina'nın ünlü mekanlarından birine giderken gönlünce eğlenmeyi düşünüyordu. Ancak iddialara göre içeri girdikten 5 dakika sonra güvenlik görevlileri yanlarına gelerek barın kapandığını söyledi. Neye uğradığını şaşıran Tuğçe ve Yorgos olayı kavrayamadı.

Tartışma yaşadılar...
Söylenenlere göre ünlü karı kocaya görevliler, ısrarla kapıyı gösterirken, olayın aslı sonradan anlaşılmış. Meğer barın işletmecisi bir Türk'müş. Ve Kazaz'a duyduğu tepki yüzünden onu barda istememiş. İddialara göre yaşanan tartışmanın ardından çift, başka bir barın yolunu tutarken, kapanacağı söylenen bardaki eğlence ise sabaha dek sürmüş.

Kaynak:Takvim