BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Ekinci kapandı

Çıplaklığıyla ve seksapeliyle ünlü Tuğba Ekinci'den Ramazan hassasiyeti!

Abone ol İNTERNETHABER/ Meşhur olduğu günden itibaren her yerde seksapelini konuşturan, sayısız frikikleri ile video paylaşım sitelerine giren şarkıcı Tuğba Ekinci Ramazan'da tam anlamıyla kapandı..

Bir kaç gün önce magazin basınına 'Sevgili kriterleri' ile konu olan Tuğba Ekinci, Kanal D'de yayınlanan Esra Ceyhan'la programına bir hayli kapalı bir kıyafetle katıldı.

Beyaz bir takım elbise giyen Tuğba'nın yakalarının boyunna kadar kapalı olması ve hafif bir makyajla ekrana çıkması televizyonseverleri bir hayli şaşırttı.

Ekinci, gazetelerde yayınlanan son haberlerin tamamen yalan olduğunu belirterek "Ben nasıl böyle bir beyanat veririm. İnsan hiç (Beni yatakta mutlu edecek) diye bir şart koyar mı? Ramazan günü böyle haberlerin yapılmasını üstelik bir de çıplak resimlerimin kullanılmasını asla kabullenemiyorum ve bu haberleri yapan gazeteleri kınıyorum" dedi..

Ekinci'nin sözleri üzerine yayına bağlanan Posta Gazetesi magazin Müdürü Müge Dağıstanlı "Tuğba, dergide kullandığımız fotoğrafları kendi kuryesi ile bize gönderdi. Bize kendisinin gönderdiği fotoğrafları kullanmak için bir daha kendisinden izin almamıza gerek yoktu" dedi.