BIST 9.774
DOLAR 34,03
EURO 37,78
ALTIN 2.802,00
HABER /  SPOR

Tranzonsporda kart rekoru

Konyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kalarak çeyrek finale yükselen Trabzonspor kart rekoru kırdı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda rakibi Konyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kalarak çeyrek finale yükselen Trabzonspor kart rekoru kırdı. Bordo-mavili takım 2003-2004 sezonundan buyana oynadığı maçlara bakıldığından en çok kartı yeşil-beyazlı ekip ile oynadığı kupa müsabakasında gördü.

Fortis Türkiye Kupası maçında 6 sarı, 1 de kırmızı kart gören Trabzonspor son 2.5 yılın en çok kartını Konyaspor ile oynadığı müsabakada gördü. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, oyuncularının görmüş olduğu gereksiz kartlara isyan ederken, kart alarmı verdi. Bordo-mavili futbolcuların 2. devrenin ilk maçına Kupa mesaisi ile başlarken rakibi Konyaspor karşısındaki sert bir oyun ortaya koydu. Oyuncuların gergin olmaları kartlara da yansıdı.

Konyaspor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında Ferhat, Musa, Umut, Musampa, Ayman, Çağdaş sarı kart görürken, maçın 89. dakikasında Milan Stepanov ise yaptığı hareket sonrası hem kırmızı kart gördü hem de rakibinin penaltı kazanmasını neden oldu ve Konyaspor son dakikada beraberlik golünü elde etti. Trabzonspor bu sezon en çok kartı İstanbul'da Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynadığı ve 3-2 galip geldiği müsabakada görmüştü. Bordo-mavili takım bu karşılaşmada 5 sarı kart gördü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Konyaspor maçında görülen kartlara ise isyan etti.