BIST 10.682
DOLAR 32,56
EURO 35,18
ALTIN 2.465,99
HABER /  SPOR

Trabzonu tutana aşkolsun

Trabzon seneye şampiyon olur mu bilinmez ama transferde kesin şampiyonlar. Kimleri almadılar ki?

Abone ol İNTERNETHABER

Trabzonspor aldı başını gidiyor. Son flaş transfer Galatasaraylı Song oldu. Üç büyükler yerinde sayarken bordo mavili takım, transferlerle tek başına bir takım kurdu. Tam tamına 16 futbolcu aldılar.


BİR DEV UYANDI

Başkan Sadri Şener yapılan tranferleri ''Bir dev uyuyordu. Bir camia uyuyordu, uyandırdık. Sandıklara konulan bayraklar çıkartıldı" sözleriyle açıklıyor. İddialı açıklamalar ve kombine bilet sayısındaki artış dikkat çekici. Daha önemlisi transferler Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda gerçekleşti.

KOMBİNEDE REKORA DOĞRU

Kombine biletler hiç olmadığı kadar ilgi görüyor. Song'un transferinden iki gün önce sayı 7500'ü geçmişti. Bugün itibariyle sayının 9 bini devirmesi bekleniyor. Ayrıca 5 bin kombineyi Vali Nuri Okutan alacak. Hedeflenen sayı ise 20 bin.

AŞI TUTARSA TRABZON SES GETİRİR

Transferlerde iki isim öne çıkıyor. Biri milli takımda da forvet oynayan Gökhan Ünül, diğeri savunmanın sigortası Galatasaraylı Song. Savnuma ve orta sahaya önemli takviyeler yaptılar. Hırvat Cale savunmanın solunda ve  oyuncu kurucu olarak alınan Arjantinli Colmandan çok şey bekleniyor. Eğer aşı tutar Yanal yeni isimleri eskilerle iyi bir harman yaparsa Trabzonspor'un ses getireceği kesin.

İKİ TRANSFERİN DAHA BİTMESİ AN MESELESİ

Transferler bitmiştir diyenler fena halde yanılıyor. Yönetim gözünü dış transfere çevirdi. Biri kaleci diğeri de Almanya'ad top koşturan gurbetçi oyuncu Zafer Yelen. Futbolcuyla anlaşan yönetim, kulüpten cevap bekliyor.

GELENLER: Gökhan Ünal (Kayseri) Rigobert Song (Galatasaray) Ceyhun Gülselam(Unterhaching), Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb), Gustavo Colman (Germinal), Giray Kaçar(OFTAŞ), Buğra Erdoğan, İsmail Özören(Dardanel), Selçuk İnan (Manisa) Egemen Korkmaz(Bursaspor), Sami (NEC Nijmegen), Yakup (Altınordu) Zafer, Necdet (Akçaabat Sebatspor), Mustafa, Selçuk (Arsinspor)

GİDENLER: Tolga Seyhan, Sayed, Erdinç, Ahmet, Jefferson, Jabi, Mustafa, Çağdaş, Musa Büyük

GÜNDEMDEKİLER:

Kaleci Tony Sylva (Lille) Zafer Yelen (Hansa Rostock)

KAMP PROGRAMI

Karadeniz ekibi lige Almanya'da yapacağı sıkı bir çalışmayla hazırlanacak. Almanya kampı 27 Temmuz - 13 Ağustos tarihlerinde yapılacak.