BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,10
ALTIN 2.445,11
HABER /  SPOR

Trabzonu kimse tutamaz

Transferin şampiyonu Trabzonspor yni seazonda iddialı. Yönetici Ahmet Ağaoğlu taraftarı kombine bilet almaya çağırdı.

Abone ol

Trabzonspor'da bir dönem asbaşkanlık görevinde bulunan ve şu anda Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığını yürüten Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'da uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar heyecan verici, camianın beklentilerini karşılayacak bir kadronun oluşturulduğunu söyledi.

Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 2008-2009 sezonu öncesi çok başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini vurgulayarak, transferlerin tüm Trabzonluları ve Trabzonsporluları heyecanlandırdığını kaydetti.

Bu sezon Trabzonspor'un şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olacağını ifade eden Ağaoğlu, ''Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar heyecan verici, camianını beklentilerini karşılayacak nitelikte bir kadro oluşturuldu'' dedi.

Başarının, bütün kesimlerin sorumluluklarını yerine getirmesiyle yakalanabileceğini belirten Ağaoğlu, şunları söyledi:

''Hedeflenen başarılar, camianın bütün birimlerinin sorumluluklarının yerine getirmesiyle mümkün olur. 19 bin 500 kayıtlı delegesi olan Trabzonspor'un, kombine satışlarının 8 bin 300'lerde olması, Trabzonspor'un gerçeğini yansıtmamaktadır. Her üye bir kombine alsa, bu stadın tamamını doldurur. İlerleyen süreç içerisinde tüm üyelerin bu sorumluluklarını yerine getireceğine olan inancımı muhafaza ediyorum. Sezon başladığı zaman, Trabzonspor Kulübü'nün sadece kadrosuyla değil, aynı zamanda kombine satışları ve dolu Hüseyin Avni Aker tribünleriyle de şampiyonluk yolundaki rakiplerine gözdağı verecektir.''