BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzonsporun Marko Pantelic inadı

Trabzonspor, Sırp oyuncunun 2 milyon 500 bin euro'da diretmesi üzerine 2 milyon euroluk son teklifini yaparak beklemeye başladı.

Abone ol

Marko Pantelic ile forvet hattını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, Sırp oyuncunun 2 milyon 500 bin euro'da diretmesi üzerine 2 milyon euroluk son teklifini yaparak beklemeye başladı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, başkan Sadri Şener'in kadroda görmeyi çok arzu ettiği Marko Pantelic için girişimlerini sürdürüyor. Yapılan ilk görüşmede yoğun bir pazarlık içine giren bordo-mavililer Sırp oyuncunun 2 Milyon 500 Bin Euro'da diretmesi üzerine son teklif olarak 2 Milyon Euro sundu ve beklemeye başladı. Düşünmek için süre isteyen Pantelic'in Avrupa'dan kendisine yapılan teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Özellikle Alman, İtalyan ve İngiliz kulüplerinin bonservisi elinde olan oyuncuyla ilgilenmesi Bordo-mavilileri bu transferde zora soktu. Sırp oyuncunun Türkiye yerine Avrupa'da bir kulüpte oynamaya daha sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Trabzonspor, Pantelic'ten olumsuz sonuç alırsa, rotasını Rapid Wien'in Hırvat forveti Jelavic'e çevirecek, bunun yanında Polonyalı stoper Glowacki'nin transferi içinde çalışmalarını sürdüren Bordo-mavililer eski oyuncusu Szmykowiak nedeniyle Polonya piyasasında sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Rigobert Song'un durumu belirsizliğini koruyor. Song'un aldığı ücrette artış istemesi ve parasını büyük bir kısmını peşin olarak tahsil etme istediği üzerine bordo-mavilileri bu oyuncuyla görüşmeyi transfer etmek istediği Polonyalı stoper Glowacki'nin durumuna göre yapacak.

Song ile arayı sıcak tutan Trabzonspor ise Kamerunlu oyuncunun alacağı ücrette indirim yapması halinde gelecek sezonda Bordo-mavili formayı giyebileceği belirtiliyor.
Bu arada ismi Trabzonspor ile anılan Portekizli futbolcu Aziza Makukula'nın ise Bordo-mavili kulübün gündeminde olmadığı belirtildi.