BIST 9.774
DOLAR 34,04
EURO 37,86
ALTIN 2.801,70
HABER /  SPOR

Trabzonspora sürpriz var

Sivasspor, Trabzonspor'a sürpriz yapacak. Bakın nasıl karşılayacak...

Abone ol

Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, dün Bursaspor ile oynadıkları maçta mükemmel bir karşılaşma seyrettiklerini, hem rakiplerini, hem de 2-0'dan maçı 3-2'ye getiren takımlarını kutladığını söyledi.

İkinci yarının ilk maçında Sivas'ta oynanacak maçla ilgili vali, emniyet müdürü, güvenlik güçleri ve diğer birimlerle birlikte bir çalışma içine girdiklerini anlatan Ünsal, şöyle konuştu:

''O gün için özel bir tedbir alacağız. Özel bir maç olacak. Ve onları en güzel, en centilmen bir şekilde güllerle, çiçeklerle karşılayıp netice ne olursa olsun güllerle çiçeklerle uğurlayacağız. Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık. Bunu şimdilik açıklamayacağız, o maça kadar açıklayamayacağız.'' İki şehrin de hassas şehirler olduğunu dile getiren Ünsal, ''Gerçekten çok badireler atlattık. Bu iki şehrin üstünde çok ciddi şekilde oynuyorlar. Çünkü iki şehir de çok hassas. Onun için biz bu provokatörlere asla müsaade etmeyeceğiz. Onun için de gereken tüm tedbirleri alacağız'' diye konuştu.