BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Trabzonspor UEFA aşkına!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Erciyes maçına UEFA parolasıyla çıkıyor.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Denizlispor maçlarından alacakları sonuçların puanlamadaki yerlerini göstereceğini belirterek, bu maçları kazanmaları halinde ligi üçüncü olarak bitireceklerini ve UEFA Kupası'na katılacaklarını söyledi.

Çok zor bir dönemece girdiklerini ifade eden Asbaşkan Sayitoğlu, "Bizim için çok önemli ve zorlu bir hafta. Trabzonspor olarak 3 maçtan da galip ayrılacak gücümüz var. Teknik heyete ve oyuncularımıza bu yönde güvenimiz tamdır. Oynayacağımız zorlu karşılaşmalar sonrası Trabzonspor'un Turkcell Süper Ligi'ndeki yerini göreceğiz ve üçüncülük hakkımızın devam edip etmeyeceği ortaya koyulacak. UEFA Kupası'na katılma yolundaki bu engeli aşarsak, ligi üçüncü sırada bitiririz ve UEFA Kupası'na katılırız" diye konuştu.

Trabzonspor Genel Müdürü Burak Gürdal'ın Yönetim Kurulu'na istifasını sunduğunu belirten Asbaşkan Sayitoğlu, "Burak Gürdal istifasını sundu. Sonuçta çalışan bir arkadaşımız ayrılmaya karar vermiş ise, buna bağlı olarak gerekli birimlerle gerekli görüşmeleri yapmışsa ve buna karşılık da istifa dilekçesini vermiş ise yapacak bir şey yok. Allah herkesin yolunu açık etsin. Giden arkadaşlarımızın yerine, kulüp bünyesinde çalışanların uygun olanı adapte olacaktır. Geçmişte gidenlerin yerini doldurduk. Diğer ayrılan iki arkadaşın yerini doldurduk" şeklinde konuştu.