BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,10
ALTIN 2.446,42
HABER /  SPOR

Trabzonspor paralandı

Trabzonspor'da, futbolcu alacaklarının ödendiği bildirildi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, futbolcuların ligin ilk yarısından kalan tüm alacaklarını ödediklerini söyledi.

Kahraman, yeni yıl öncesinde futbolcuların, biriken tüm alacaklarının kendilerine ödendiğini belirterek, ''Yönetim kurulu olarak hedefimiz ligin ikinci yarısına sorunsuz olarak başlamaktı. Hedeflerimize ulaşma noktasında oyuncularımızın kafalarının rahat olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz'' dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal ve kaptan Hüseyin Çimşir ile görüştüğünü ve yönetim kurulunun bu jestinin futbolcu kadrosunda son derece olumlu bir hava estirdiğini ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:

''Söz konusu ödemeler, oyuncularımızın transfer taksiti ve maç başı alacaklarını kapsamaktadır. Böylelikle ligin ilk devresinden oyuncularımıza hiçbir borcumuz kalmamıştır. Kendilerinin de buna karşılık olarak ligin ikinci yarısında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyoruz.'' Kahraman, Trabzonspor'un, Türkiye'de futbolcularına karşı vecibelerini en iyi biçimde yerine getiren kulüplerden biri olduğunu da sözlerine ekledi.