BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Trabzonspor ganimet peşinde

Trabzon üç büyüklerin puan yitirmesiyle Ankaragücü'nü yenip zirveye yaklaşmak istiyor

Abone ol

Kiki Kzito Musampa, yedek beklemekten sıkıldığını belirtti. Bordo - mavili takımın, Atletico Madrid'den transfer ettiği Kongo asıllı Hollandalı futbolcu, Osasuna maçı dönüşü yöneticilerle yaptığı görüşmede oynamayı çok istediğini açıkladı.

Musampa forma giymemesi nedeniyle yönetime yapılan eleştirilerden rahatsızlık duyduğunu da ifade etti ve "Kulübede oturmak, benden fazla kimseyi üzemez. Ancak lige verilen arada kondisyon eksiğimi kapatacağım. Oynamaya başladığım zaman da şimdi sizi eleştirenler o zaman tebrik edecek" diyerek yöneticilere başarı sözü verdi.

Trabzonspor bugün Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yaptığı taktik çalışmasıyla tamamladı. Doğan, "Avrupa maceramız kötü bitti. Ankaragücü'nü yenerek lige iyi bir dönüş yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Ankaragücü umut dolu

Sarı - lacivertli ekibin Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'a gözdağı verdi. Karaman, güçlü Karadeniz ekibini puansız göndererek rahat bir nefes almak istediklerini söyledi. Ankaragücü dün yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamlarken deneyimli hoca, "Ligde bulunduğumuz durumdan kurtulmak için kazanmak istiyoruz. İlk pazartesi maçından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyoruz. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yendi, güçleri ortada. Ellerinde çok iyi bir kadro var. Bu maçı alarak çıkışa geçeceğiz" ifadesini kullandı.

ANKARAGÜCÜ
Serkan
Abdurrahman
Sedat
Emre
Petkov
Ceyhun
Aytekin
Da silva
Mustafa
Tita
Agali

TRABZONSPOR
Jefferson
Musa
Stepanov
Fatih
Mustafa
Gökdeniz
Szymkowiak
Hüseyin
Hasan
Marcelinho
Ersen

STAT: 19 Mayıs, SAAT: 20.30, HAKEM: Çetin Sarıgül, YAYIN: Lig Tv, SAKAT: Yattara (Trabzonspor)

Kaynak:www.milliyet.com.tr