BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42
HABER /  SPOR

Trabzonspor, Başakşehir'i Edin Visca'nın golüyle mağlup etti

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, Başakşehir'i Edin Visca'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

Abone ol

Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken  Trabzonspor galibiyet golünü uzatma dakikalarında buldu.

Trabzonspor'da Edin Visca, 90+1'deki golüyle takımına galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Trabzonspor ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını 12'ye yükseltti. Sahadan yenilgiyle ayrılan Başakşehir ise 14 puanda kaldı.

TRABZONSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde RAMS Başakşehir'i konuk eden Trabzonspor, en son oynadığı Atakaş Hatayspor maçının 11'ine göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş, Atakaş Hatayspor maçında oynattığı Serdar Saatçi ve Bardhi'yi kulübeye çekerken, bu oyuncuların yerlerine Ozan Tufan ve Cham'a ilk 11'de görev verdi.

Karadeniz ekibinde kadroda bulunan stoper oyunculardan Serdar Saatçi ve Ali Şahin Yılmaz maça yedek kulübesinde başlarken iki orta saha oyuncusu Mendy ve Lundstram, stoperde görev yaptı.

Trabzonspor'da sakatlıkları henüz tam olarak geçmeyen Savic, Denswil ve Nwakaeme, 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir karşılaşmayla, teknik direktörlük kariyerindeki 1000’inci maçına çıktı.

Tecrübeli teknik adam, bugüne kadar çıktığı 999 karşılaşmada 519 galibiyet, 245 beraberlik, 235 mağlubiyet aldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe için dev proje! Acun Ilıcalı, Rihanna ile bombayı patlatıyor: Kulübün kasası dolacak
Foto Galeri Fenerbahçe için dev proje! Acun Ilıcalı, Rihanna ile bombayı patlatıyor: Kulübün kasası dolacak Galeriye Gözat