BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  SPOR

Trabzonda Tolga kaleye ısındı

Trabzonspor'da Jefferson'dan kaleyi devralan genç file bekçisi Tolga Zengin, bu sezon kaleye iyice ısındı.

Abone ol

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga Zengin, bu sezon kaleye iyice ısındı. Brezilyalı Jefferson'dan kaleyi devralan genç file bekçisi, ikinci yarıdaki 9 lig maçında da forma giydi.

Tolga, bu sezon 11 lig maçında sahaya çıkarken, kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve 2010 yılına kadar bordo-mavili kulüp ile sözleşmesi bulunan Tolga, dün Kayseri Erciyesspor maçında yaptığı kurtarışlarla takımın galibiyetinde önemli rol oynarken, ilerisi için ümit verdi.

Tolga, 3 puan elde etmelerinde tüm oyuncuların katkısı olduğunu belirterek, ''Bu galibiyette, oynayanından yedeğine, sakatına kadar herkesin payı var. Ben de görevimi yaptım. İyi oynamak bizim görevimiz'' dedi. Ligde her maçın zor geçtiğini kaydeden genç kaleci, ''Artık her maç zor geçiyor. Bizim için kolay maç yok. Bundan sonraki maçları da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

DOĞAN, PERFORMANSINI BEĞENDİ

Teknik direktör Ziya Doğan, kaleci Tolga'nın Kayseri Erciyesspor maçında oldukça iyi kurtarışlar yaptığını söyledi. Maçtan önce Tolga'nın midesinde ağrı hissettiğini ifade eden Doğan, ''Tolga, genç bir kaleci. Trabzonspor forması çok pahalı, dolayısıyla kendini baskı altında hissediyor. Doktorların söylediğine göre stresten böyle oluyor. Zaman zaman buna benzer şeyler yaşıyor. Bugün onun adına çok sevindim. Medyada kaleci arayışları haberleri de onu etkiliyor. Ama bunları kişiliği ve yeteneğiyle atlatacak. Kayseri Erciyesspor maçında iyi oynamasına da çok sevindim'' dedi.