BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Trabzonda ipler gerildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni'nin açıklamalarına çok daha sert bir cevap geldi.

Abone ol

Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Lazaroni’yi transfer edenler hesap versin. Bu açıklamalardan sonra destek yerine köstek bulur" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Lazaroni’nin "Bana verilen sözler tutulmadı. İstediğim oyuncular alınmadı. Bilgim olmadan transfer yapıldı" yönündeki açıklamalarının yersiz ve zamansız olduğunu belirterek, "Ancak O'nun da haklı olduğu konular var. Ben bu eleştirileri üzerime almıyorum. Lazaroni’yi 1.5 saatte transfer edip, şehir turu atarak şov yapan arkadaşlarımız eleştirilere cevap versin. Eğer hocamız da çok kariyerli bir teknik adamsa, kendisine söz verip sözünde durmayanlarla aynı yolda yürümesin" dedi.

YANLIŞ AÇIKLAMALAR

Trabzonspor’un kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor lige kötü başladı. Şu an hoca tartışılıyor. Buna rağmen bu denli sert açıklamalar yapması şaşırtıcı. Trabzonspor’un mevcut kadrosu her ne olursa olsun bu ligde iyi işler yapabilir. Bu kadar kötü bir yerde olmamamız gerekirdi. Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışmayacak açıklamalar yaptı. Haklı olabilir ama bunu basın yoluyla yapmaması gerekirdi. Hala bizi sıradan bir takım gibi görüyor herhalde. Halbuki ilk şehre geldiği zaman başarılarla dolu müzemizi gezmişti. Orada bizim ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu anlaması gerekirdi. Şu andan itibaren tek söyleyeceğim Lazaroni kendisini ispatlasın, ondan sonra kendisine söz verenlere hesap sorsun. Çünkü bu açıklamalardan sonra destek yerine köstek bulur" diye konuştu.

TRANSFERDE HATALAR YAPILDI

Transfer komitesinin teknik direktörün bilgisi olmadan transfer yapmasının yanlış olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Hocamız şu ana kadar hiçbir transferden bilgisi olmamış. Ona bir takım sözler verilmiş. Şimdi Lazaroni’yi 1.5 saatte transfer edip şehir turu atarak şov yapanlar bu eleştirilere cevap versin. Ben kesinlikle hiçbir eleştiriyi üzerime almıyorum" şeklinde konuştu.