BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Trabzon yoluna devam edecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Albayrak, yönetim kurulunun yeni görev dağılımı yapıp yoluna devam edeceğini söyledi.

Abone ol

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, bugün olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek ve Cemal Sağlam katılmadı.

Albayrak, bu sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, "İkinci yarı yaptığımız transferlerle eksik oyuncularımıza rağmen bugün itibariyle en fazla puan toplayan takım Trabzonspor. Önümüze baktığımız zaman ilk yarı 10 puan daha toplasaydık direkt yarışın içinde olacaktı. İnşallah bu sezon ligi ilk 4 de bitirip Trabzonspor'u Avrupa kupalarına katılacak yere getireceğiz" dedi.

Son günlerdeki özellikle basında çıkan konularla ilgili olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Albayrak, "Bütün arkadaşlarımız aynı fikirde birleştik. Arkadaşlarımız, bulunduğu görevlerini iade ettiklerini bana tebliğ ettiler. Olanlar tebliğ etti, olmayanlarda 1-2 gün içinde verecekler. Şu ana kadar yönetime katılan arkadaşların hiçbiri yönetimden istifa etmeyi düşünmüyor. Katılmayan arkadaşlar herhalde 1-2 güne kadar bulundukları görevlerin istifalarını verir ve biz de önümüzdeki hafta yeni şablonu önümüze koyar, yeni görev dağılımı ile yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Albayrak, olağanüstü genel kurulun bordo-mavili kulübe zarar getireceğini düşündüğünü söyledi.

Albayrak, bir gazetecinin dün kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "(Başkanla ağabey-kardeş gibiyiz. Hata yapsak da bizim ağabeyimizdir bağışlar) biçimindeki açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine, şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Camia da çok büyük. İnsani açıdan kendisini affederim. Ama kulübün ne yapacağını yönetmelik ve tüzükler belirler. Kulübün vereceği karar neyse herkes saygılı olur."