BIST 10.487
DOLAR 32,84
EURO 35,10
ALTIN 2.425,57
HABER /  SPOR

Trabzon potada iddialı olmak istiyor

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Trabzonspor'un futboldan sonra basketbolda da ülkeye kendini kabul ettireceği günlerin yakın olduğunu söyledi.

Abone ol

Ayar, yaptığı açıklamada, tüm taraftarları ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacakları maça davet ederek, "Futbol sahalarında olduğu gibi spor salonlarında da kulübümüzün adını en üst seviyede duyurma doğrultusunda yola çıkan ve BEKO Basketbol Ligi'ni hedefleyen ekibimiz 9 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'de İstanbul Abdi İpekçi İpekçi Spor Salonu'nda Pertevniyal ile karşılaşacaktır. Ligde zirve mücadelesi vererek Bordo-Mavili bayrağı gururla dalgalandırmak amacındaki ekibimizin her zaman olduğu gibi arkasındaki en büyük güç değerli Trabzonspor taraftarları olacaktır. Onlardan alacakları güçle mücadele edecek olan sporcularımız zafere ulaşma doğrultusunda tavizsiz mücadelelerini sürdüreceklerdir." dedi.

Geçmişi başarılarla dolu Trabzonspor'un futboldan sonra basketbolda da ülkeye kendini kabul ettireceği günlerin yakın olduğuna vurgu yapan Ayar, bu hedef doğrultusunda bordo-mavili renklere gönül veren herkesi Pertevniyal maçında takıma destek olmaya çağırdı.