BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,12
ALTIN 2.463,57
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Toyotadan süper indirim

Toyotasanın ilk üç aylık satışı geçen yılı göre daha iyi. Şirket ayrıca Nisan ayında alınacak tüm araçlarda indirime gitti.

Abone ol Toyotosa geçen yılın üç aylık dönemine göre bu yıl satışların yüzde 35'in üzerinde gerçekleştiğini duyurdu.  Nisan ayında alınacak tüm araçlarda 2 bin YTL'lilk indirim kampanyası başlattı.

Antalya'da Autoshow 2008 Fuarı'na katılan Toyotosa Genel Müdürü İbrahim Orhon, yeni nesil Toyoto Corolla ve Auris ile C segmentinde bekledikleri çıkışı yakaladıklarını söyledi.

TOYOTA FİYAT İNDİRDİ... PEKİ HANGİ MODEL KAÇA SATILIYOR?
İŞTE TOYOTA'NIN EN BEĞENİLEN ARABALARI
VE FİYAT LİSTESİ...


Toyota 2007 sonunda bir önceki yıla göre yüzde 8,3 pazar payı elde ederek dördüncü sıraya oturdu.

NİSAN'DA ÖZEL İNDİRİM

Toyotosa'nın nisan ayında tüm araç satışlarında 2 bin YTL indirim kampanyası gerçekleştirdiğini anlatan Bakırcı, fuar içinde, kendi satış şirketi tarafından da fuara özel indirim kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Bakırcı, Şubat ayında satışa sunulan beş yılda 1500 mühendis tarafından dizayn edilerek geliştirilen, tüm hava ve yol koşullarında test edilen güçlü, güvenli ve dayanıklı model Land Cruiser V8'in bu yıl Türkiye'de sadece 150 adet satılacağını açıkladı.

Land Cruiser V8 modelinin Antalya'da 3 adet satıldığını anlatan Bakırcı, ''Land Cruiser V8 modeline hem Türkiye hem de dünyada çok büyük talep var. Antalya'da kısa sürede 3 adet satış gerçekleştirdik. Ancak, Toyoto firması bu araçlardan dünya genelinde çok az sayıda üretim yaptı'' dedi.