BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Topbaş yara saracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Silivri'de sel bölgesini inceledi

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'de yaklaşık bir hafta önce meydana gelen selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Silivri Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Topbaş ile İSKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural'ın, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile selden etkilenen bölgelerde incelemeler yaptığı belirtildi.

Su baskınlarının yaşandığı Mimarsinan Mahallesi Yavuz Selim Caddesi ile Yeni Mahalle Gül ve Karanfil Sokak çevresinde incelemelerde bulunan Topbaş'ın, vatandaşların isteklerini dinlediği ve selden zarar gören vatandaşlara yardımda bulunma sözü verdiği kaydedildi.

Topbaş'ın, incelemelerden sonra belediye binasında yaptığı değerlendirmede, Silivri'nin büyük bir yağış aldığını belirterek, ''Büyük bir sıkıntı çekildi. 130 civarında aracımızla, 500 civarında personelimizle çalışma yaptık, destek vermeye çalıştık. Yaralar sarılır, tesellimiz can kaybının olmaması'' dediği bildirildi.

İSKİ'nin burada çok ciddi bir yatırım yaptığını ifade eden Topbaş'ın, ''Bitirdiğimiz kanallar olmasaydı, kent merkezinde sel baskınına maruz kalan yerler olacaktı ve çok ciddi sıkıntılar yaşanacaktı'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.