BIST 10.031
DOLAR 34,14
EURO 38,07
ALTIN 2.886,49
HABER /  GÜNCEL

Topbaş Beyin 5lik kıyağı

Kadir Topbaş'tan AK Partili Belediye Başkanlarının eşlerine 5 yıldızlı kıyak! İşte kıyağın perde arkası...

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş'ın "fahri başkanı" olduğu Kadın Koordinasyon Merkezi (KKM), 36 ilin AKP'li belediye başkanlarının eşleri ve yakınlarını İstanbul'a davet etti. Diğer partilerden olan başkanların eşlerine bu davet yapılmazken, Kadir Topbaş, bunun nedenini "talep gelmemesine" bağladı.

Hilton'da 43 oda ayrıldı
Yoksullara gıda yardımı dışında, bağışlanan eski giysileri atölyede yıkayıp ütüleyerek giyecek yardımında bulunan KKM, belediye başkanlanırın eşlerini İstanbul'a davet etti. Ancak davet sadece AKP'li belediye başkanlarının eşlerine gitti. AKP'liler için otelde 43 oda ayrıldı. 60'ın üzerindeki konuk dün Hilton Oteli'ne yerleşti.

Davetliler dün akşam Emirgan Sarı Köşk'teki davette bir araya geldiler. İki midibüsle hareket eden konuklara, Büyükşehir Belediyesi'ne ait zabıta ekibi eskortluk yaptı. Basına kapalı davete İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi Neval Güler de katıldı.

Masraflar sponsorlardan
Başkan Topbaş, davet için belediyenin kaynaklarının kullanılmayacağını, davetin masraflarını sponsorların karşılayacağını söyledi. Davete Erzurum, Isparta ve Çankırı belediye başkanlarının eşlerinin katılmayacağı belirtilirken, ev sahipliğini üstlenen KKM Fahri Başkanı Özleyiş Topbaş da davetli listesinde yalnızca AKP'lilerin bulunmasını şöyle açıkladı: "Şu an sadece AKP'li belediye başkanlarının eşleri gelecek. Çünkü böyle bir talep oldu."