BIST 10.067
DOLAR 34,13
EURO 38,05
ALTIN 2.887,88

Top model yarışmasında skandal!

Top model yarışmasında skandal!

Avustralya’da, ülkenin en güzel kızını belirlemek için düzenlenen ‘top model’ yarışmasına, sunucu sarah murdoch’un gafı damgasını vurdu. deneyimli sunucu, canlı yayında, ikinci seçilen güzeli birinci ilan etti.

Top model yarışmasında skandal!

Avustralya’da, ülkenin en güzel kızını belirlemek için düzenlenen ‘Top Model’ yarışmasına, sunucu Sarah Murdoch’un gafı damgasını vurdu. Deneyimli sunucu, canlı yayında, ikinci seçilen güzeli birinci ilan etti.

Top model yarışmasında skandal!

Sunucunun, hem TV ekranları önünde, hem de yarışmayı salonda izleyenlere ülkenin en güzel kızı seçildiğini ilan ettiği 19 yasındaki Kelsey Martinovich, duyuru üzerine, kendisine oy veren ve destekleyen herkese teşekkür etmeye başladı.

Top model yarışmasında skandal!

Avusturalya’nın Top Model’i olarak duyurulan Kelsey Martinovich ile, kendisine ikincilik düşen 18 yaşındaki Amanda Ware, birbirlerini kutlayıp, gelecek için bol şans diledikleri sırada olanlar oldu. Reji odasından gelen uyarı üzerine, ağzından ‘Aman Tanrım, ne diyeceğimi bilemiyorum simdi. Kendimi hasta hissediyorum. Bir yanlışlık var’ sözleri üzerine, hem izleyiciler hem de güzeller adeta donakaldı. Reji odasından gelen düzeltme üzerine, sunucu Sarah Murdoch’un, Avustralya’nın en güzel kızının kendisinin duyurduğu gibi Kelsey Martinovich değil, ikinci olarak ilan ettiği Amanda Ware olduğunu açıklaması ikinci bir sok etkisi yarattı..

Top model yarışmasında skandal!

Murdoch, iki güzel arasındaki rekabetin başa baş geçmesinden kaynaklanan bir yanlışlık yaptığını, canlı yayında da bu yanlıştan dönmenin zor olduğunu dile getirerek gafını hafifletmeye çalıştı.