BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Tigana dört yeni oyuncu istedi

Jean Tigana iki puan kaybettikleri maçtan sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi, ikisi yerli 4 oyuncu istedi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Ankaraspor beraberliğinden sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi ve mini bir toplantı yaptı. Fransız teknik adam, "4 oyuncuya ihtiyacımız var. Aldığımız oyuncular iyi ama istediğimiz performansı sergilemiyor. İki yerli, iki yabancı oyuncu almamız şart" dedi. Demirören de bu konuyu yönetime götüreceğini ve hafta içinde gerekli cevabı kendisine açıklayacaklarını belirtti.

3 maçın iki tanesini 10 kişi tamamladık

Tigana, derbi öncesi 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtirken, basın toplantısında şunları söyledi: "Son dakikalarda 2 takım da 1’er net pozisyondan yararlanamadı. Bu hafta yaptığımız 3. maç. 2 tanesinde maçı 10 kişi bitirdik, bu maçta biraz daha sağlamdık. Takımın performansından memnunum. Artık derbiyi beklemek zorundayız. Fenerbahçe’nin bizden daha fazla uzaklaşmamasını diliyoruz."

Başkan veya yönetim kuruluyla arasında herhangi bir sorun olmadığını vurgulayan Tigana, şunları söyledi: "Bu sabah başkanla (dün) kahvaltı 2 saat beraberdik ve sohbet ettik. Basında, aramızda soğuk savaş varmış gibi gösteriliyor. Böyle bir şey yok. Herkesin beni eleştirmeye hakkı var. Benim kabullenemediğim tek şey onuruma ve dürüstlüğüme edilen laflar. Benim basınla sorunum yok. Bunun oyunun kuralı olduğunu da biliyorum. Dürüstlüğümle ilgili konuşanların elinde belge olması gerekiyor. Fransa da beni 5 yıldır araştırıyor ama birşey bulamadı. Benim cebime 1 Euro fazladan para girmemiştir. 32 yıldır bu camianın içindeyim ve bu tür olayların sahalara getirilmesi bence yazık.

Ayrıca bir internet sitesinde trafikte aşırı hız cezası yediğimi yazmışlar. Makbuzu da muhasebecinin suratına atmışım. Eğer yarın gazetelerde ağzımdan bir şey çıkarsa bilin ki bunu söylemedim."