BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Tigana devri sona erdi

Tigana'nın bugün takıma veda edeceği öğrenildi. Dün sözleşmesini feshettiren Tigana eşyalarını da topladı...

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın bugün yapılacak olan idman öncesi siyah - beyazlı futbolcular ve tesis çalışanları ile vedalaşacağı öğrenildi.
Fransız hoca dün kulübe avukatlarını göndererek sözleşmesini feshetti. Tigana'nın yerine sezon bitimine kadar takımı Tayfur Havutçu'nun çalıştıracağı belirtildi.

Fransız teknik adamın dün tesislere gelerek ofisindeki eşyalarını paketleyip evine götürdüğü öğrenildi. Tigana'nın aniden takımı bırakmasının arkasında ise önceki gece Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde taraftarların kendisine tepki göstermesinin olduğu belirtildi.

Sabrı taştı!

Bursaspor maçı sonrası takım otobüsü ile tesislere gelen Tigana bir süre burada kaldıktan sonra arabasıyla tesisleri terk ettiği sırada bir grup taraftarın Fransız hocanın arabasını yumruklamasının bardağı taşıran son damla olduğu öğrenildi. Bu gelişmelerin yanı sıra ligdeki 1-1'lik Sakaryaspor maçı sonrası Tigana'nın evinin önüne gelen bir araçtan inen 2-3 kişinin de Tigana'ya bağırarak tepki göstermelerinin de ayrılık nedenlerinin arasında olduğu vurgulandı.

Yönetimin dün yaptığı toplantıda ise hoca konusunu masaya yatırdı. Adaylar arasında ilk sırada bulunan Lucescu'dan haber beklendiği, birçok yöneticinin ise yerli hoca konusunda ısrarcı oldukları belirtildi. Mustafa Denizli ile Samet Aybaba isimleri yeniden gündeme geldi.