BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Teyzesi hakaret edince

Kzı arkadaşışla evlenmek isteyen genç teyzesinden para istedi, Hakaret işitince kendinden geçti.

Abone ol

Adana'da Mısto Köroğlu(80) ile kızı emekli öğretmen Hatice Köroğlu(60)'nun iple boğularak öldürülmesi olayıyla ilgili akrabası Selahattin D.(21) gözaltına alındı. D.'nin polise suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Polis, merkez Seyhan ilçesi Emek mahallesi 18 sokak Selvi apartmanı 2. kattaki evde cesetlerin bulunmasının ardından titiz bir inceleme başlattı. İfadesine başvurulan ve baba ile kızın yakın temasta olduğu belirlenen 40'a yakın kişinin parmak izi alındı.

Cinayet Bürosu ekipleri, öldürülen Mısto Köroğlu'nun torunu Selahattin D.'nin eve gelip teyzesi emekli öğretmen Hatice'den para istediğini bu sebeple birkaç kez de tartıştıklarını öğrendi. Bu ifadeler üzerine yoğunlaşan ekipler, cinayet şüphelisi Selahattin D.'yi çaldığı 01 EG 107 plakalı otomobilin içinde arkadaşları 25 yaşındaki E.K. 21 yaşındaki M.E. ve 43 yaşındaki Y.Ö. ile birlikte yakaladı.

6. Kolordu Komutanlığı 7. Muhabere ve Elektronik Taburu'nda asker olduğu öğrenilen D.'nin 'asker firarisi' olarak arandığı da belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan D.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. D.'nin polise kafede çalışan kız arkadaşı Y.S.'ye evlenme teklifi yapacağı için teyzesinden para istediğini, ailesine hakaret etmesi üzerine teyzesini iple, dedesini ise şarj cihazı kablosuyla boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.