BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Testereyle kafa kesti!

Testereyle adamın kafasını kesti. Kafası kopmuş adam o vaziyette dışarı kaçtı. İstanbul'da bakın o vahşet nasıl yaşandı?

Abone ol

İstanbul Çağlayan'da 33 yaşındaki Mürsel S., parasını ödemediği gerekçesiyle tartıştığı patronunu, boynunu testereyle keserek öldürdü.

Çağlayan'da bulunan 44 yaşındaki Ömer Kayış'a ait döşemeci dükkanında çalışan 33 yaşındaki Mürsel S., alacağı olan 3 bin YTL'yi ödemediği gerekçesiyle patronuyla tartıştı.

TESTEREYLE KAFASINI KESTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine dükkanda bulduğu testereyle Ömer Kayış'a saldıran Mürsel S., ensesinden başlayarak patronunun boynunu kesti. Ömer Kayış, boynunun kopması sonucu feci şekilde hayatını kaybederken, Mürsel S. testereyi olay yerinde bırakarak kaçtı.

KAFASI KOPMUŞ BİR HALDE DIŞARI ÇIKTI

Mürsel S., Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sıkı takibi sonucu olaydan kısa süre sonra yakalandı. Asayiş Büro'ya götürülen Mürsel S., "Burada adalet yok" diye bağırdı.

Görgü şahidi küçük bir çocuk ise, "Adam kafası kopmuş vaziyette dışarıya çıktı. Arabaya yaslandı. Daha sonra yere düştü. Çevreden yetişenler adamın kafasını tuttular. Sonra adam öldü" dedi.