BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,03
HABER /  GÜNCEL

Ters yön ölüm getirdi

İstanbul'da bir otomobilin ters yöne girmesi sonucu facia meydana geldi.

Abone ol

İstanbul'da bir otomobilin ters yöne girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir vatandaş da ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TÜYAP'tan çıkıp Hadımköy istikametinde ters yönde ilerleyen ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 54 EF 678 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hayati Tabak idaresindeki 34 JL 704 plakalı su tankeriyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen bir kişi ağır yaralandı, bir kadın da hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan yaralı, itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden kadının cesedi de yine itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. Kaza nedeniyle Hadimköy yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Hayati Tabak, otomobilin ters yönden geldiğini iddia etti. Tabak, "Ben kendi istikametimde gidiyordum. Otomobil ters yöne girmiş. Önümdeki bir aracı kurtardı, ancak ben kurtaramadım ve çarpıştık." diye konuştu.