BIST 10.318
DOLAR 32,70
EURO 35,13
ALTIN 2.441,32
HABER /  POLİTİKA

Terörün nedeni ABdir

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, ”Ülkemizdeki terörün sebebi, Avrupa Birliği ve ülkeleridir” dedi.

Abone ol

Paçacı, Aksaray Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen MHP Aksaray İl Teşkilatı Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, dağılmış durumdaki terör örgütünün bugün Güneydoğu'da devlet otoritesinin yerini almaya çalıştığını savundu. Türkiye'nin kardeş kavgasına sürüklenmek istendiğini öne süren Paçacı, şöyle devam etti:

“Ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutlar, ileride tahribatı çok ağır olacak günlerin habercisidir. Çıkarılmak istenen kardeş kavgasıyla bu ülkenin bölünmesi hedeflenmektedir. Ülkemizdeki terörün sebebi Avrupa Birliği ve ülkeleridir. Çünkü dünyada hiçbir terör örgütü, lojistik destek olmadan 20 yıl hayatını sürdüremez.”

Hükümetin Türkiye'ye karşı silah kullanan terör örgütüyle aynı masaya oturmaması gerektiğini söyleyen Paçacı, “Sayın Başbakan, Türk olduğunu bir türlü söyleyemiyor. Bilsin ki bu vatan Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bu millet Türk milletidir” dedi.

Yetkileri daraltılmış kolluk kuvvetlerinin terörle mücadele etmesinin çok zor olduğunu, Terörle Mücadele Yasası'nın ivedilikle değişmesi gerektiğini ifade eden Paçacı, “Terörle mücadele sapanla olmaz” diye konuştu.