BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  POLİTİKA

Teröristlerin son çırpınışları

Başbakan Erdoğan, Şırnak'taki hain PKK saldırısını kınadı ve şunları söyledi;

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Birleşmiş Milletler (BM) 62. Genel Kurulu'na katılmak üzere gittiği ABD ziyaretine ilişkin açıklamalarının ardından dün Beytüşşebap'ta 12 kişinin hayatını kaybettiğini terörist saldırıyı anımsatarak, bu hain saldırıda ebediyete intikal eden tüm vatandaşlara, şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Erdoğan, şunları kaydetti:
    
''Tabii ki bizim bu konudaki kararlılığımız kesinlikle sona ermeyecektir. Bunlar hiçbir zaman bizim mücadelemizi bir kısıntıya uğratmayacaktır. Aynı kararlılıkla terörle mücadele devam edecektir.
    
Bu konudaki kararlılığımız aslında teröristlerin şu andaki son çırpınışlarının da işaretidir diye inanıyorum. Son dönemde özellikle güvenlik güçlerimizin vermiş oldukları bu kararlı mücadele karşısında artık sivil vatandaşlarımızı hedef alacak şekilde bu yönlere doğru yaptıkları saldırıları kaydırmaya başladılar. Her ne kadar bunların içerisinde köy korucusu vatandaşlarımız varsa da ama bunlar karşılığını muhakkak bulacaktır, kararlılığımız sonuna kadar devam edecektir.''