BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.833,57
HABER /  GÜNCEL

Teröre tepki Boğaziçi Köprüsü'nü kapattırdı!

İstanbul'daki taksiciler terör örgütü PKK'yı Boğaziçi Köprüsü'nü kapatarak protesto ettiler...

Abone ol

Hakkari'deki saldırıya tepki göstermek için akşam saatlerinden itibaren İstanbul'un çeşitli yerlerinde eylem yapan taksiciler, bu kez de Boğaziçi Köprüsü'nü trafiğe kapattı. Öte yandan İstanbul'daki bazı ünlü gece kulüpleri kapılarını açmadı.

24 askerin şehit verilmesinin ardından İstanbul'un pek çok yerinde terör örgütü PKK'ya yönelik protestolar yapıldı. Akşam saatlerinde Taksim Meydanı'na çıkarak burada eylem yapan taksiciler, bu kez de Boğaziçi Köprüsü'nü trafiğe kapattı.

Saat 02.00 sıralarında bir araya gelen taksiciler, korna çalarak terörü kınadı. Anadolu yakasından Avrupa istikametine geçen bir grup taksici, Boğaziçi Köprüsü çıkışında trafiği kapattı. Arkalarında uzun araç kuyrukları oluşan taksiciler, polis ekiplerinin uyarısıyla yolu tekrar trafiğe açtı.

GECE KULÜPLERİ KAPILARINI AÇMADI

İstanbul Boğazı kenarında bulunan bazı ünlü gece kulüpleri, Hakkari'de yaşanan terör olayı nedeniyle müşterilerine kapılarını açmadı. Kapılarına Türk Bayrağı asan gece kulüplerinin güvenlik personeli, eğlenmek için gelen müşterileri kapalı oldukları gerekçesiyle geri çevirdi.

KÖPRÜ KIRMIZI BEYAZ

Öte yandan yaşanan terör olayı nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'nün de rengini değişti. Köprü üzerideki ışıklar terör olaylarını protesto etmek için kırmızı- beyaz ışıklarla aydınlatıldı.

İŞTE O ANLAR