BIST 9.045
DOLAR 34,24
EURO 37,62
ALTIN 2.887,02
HABER /  GÜNCEL

Terk edilen koca ölüm saçtı!

Bir süre önce karısı kendisini terk edip ailesinin yanına taşındı. Koca bundan kayınvalidesini sorumlu tutuyordu. Sonunda ölüm saçtı!

Abone ol

Antalya'da 20 yaşındaki Şenol Ö., 1.5 yıl önce kaçarak evlendiği 21 yaşındaki Nuray Ö.'nün 2 ay önce evi terk etmesi üzerine ayrılmalarından sorumlu tuttuğu kayınvalidesi 42 yaşındaki Nermin İmrel'i öldürdü, İmrel'in kardeşi Mustafa Sayan'ı da ağır yaraladı. Şenol Ö., ortadan kayboldu.

Bir süredir işsiz olan Şenol Ö., eşi Nuray Ö. ile sorunlar yaşamaya başladı. Eşiyle sorunları olduğu öne sürülen Nuray Ö. 2 ay önce evini terk ederek ailesinin yanına yerleşti.

Barışma isteklerine rağmen bir türlü eşini ikna edemeyen Şenol Ö., eşinin eve dönmemesinden sorumlu tuttuğu kayınvalidesi Nermin İmrel'in oturduğu apartmanın balkon demirlerinden tırmanarak 3'üncü kattaki dairesine girdi. Şenol Ö., yatmaya hazırlanan kayınvalidesi Nermin İmrel'i pompalı tüfekle vurdu. Bu sırada İmrel'in yardımına koşan Mustafa Sayan'a da ateş ederek yaraladı. Şenol Ö. olaydan sonra kaçarken, Nermin İmrel olay yerinde öldü. Ağır yaralanan Sayan ise 112 Acil Servis ambulansıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

İmrel'in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Fethiye'ye gönderildi.