BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Tekke kararını veriyor

Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke kararını vermek üzere.

Abone ol

Başta Fenerbahçe olmak üzere bir çok takıma transferi gündeme gelen Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke kararını vermek üzere. Özellikle Fenerbahçe"nin teklifini düşünen milli golcünün Almanya"daki kamp dönüşü Sarı-Lacivertli takıma imza atması bekleniyor.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun transferinin gerçekleşmesi an meselesi olarak görünürken, basında yer aldığı gibi para + Semih ve Mehmet Yozgatlı"nın Fatih"e karşılık Trabzon"a verileceği doğru değil. Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanırsa, Fatih"i sadece para ödeyerek almak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Teknik Direktörün belli olmasından hemen sonra bu işi bitirmek istediği bildirilirken, golcü oyuncunun da kararı bekleniyor.

Fatih Tekke"nin ise takımdan arkadaşı olan adaşı Fatih Akyel ile de kapalı kapılar arkasında çok defa konuştuğu ve bilgiler aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe"yi Fatih Akyel"e soran Fatih Tekke yanlış bir karar vermemek için titiz davranırken, Fatih Akyel"in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe"ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yaşamazsın. Huzurlu olursun" şeklinde konuştuğu öğrenildi.