BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Tekke F.bahçe ile anlaştı

Fatih Tekke Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim' dedi..

Abone ol

Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den

Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi.

Albayrak da sıcak bakıyor

Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fotomaç