BIST 9.774
DOLAR 34,07
EURO 37,89
ALTIN 2.796,95
HABER /  POLİTİKA

Tekirdağ'da vekillik için istifa ettiler

Tekirdağ'da milletvekilliği adaylığı için istifa ettiler!

Abone ol
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yurdanur ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Yalçıner, milletvekili adayı olabilmek için görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurdanur, görevinden istifa ettikten sonra başvuru dilekçesi ile Ak Parti’nin Hükümet Caddesi’nde binasına geldi. Milletvekilliği aday adaylığı için başvuru dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Soner Çizen’e sunan Yurdanur, 6 yıldır başkan olarak yürüttüğü görevinden dolayı çok gururlu olduğunu söyledi. Görevi süresince Tekirdağ sanayisi, ticareti ve ekonomik gelişimi için hedef koymak, vizyon geliştirmek her zaman ana hedefi olduğunu belirten Yurdanur, "Tekirdağ’ın ekonomik anlamda gelişimi için Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte koymuş olduğumuz hedeflere ulaştık. Tüm Sivil Toplum örgütlerinden almış olduğum destekle, güçle Ak Parti Tekirdağ Milletvekilliği için aday adaylığımı kamuoyu önünde ve sizlerin huzurunda açıklıyorum" dedi.

YALÇINER DE CHP’DEN ADAY ADAYI

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Yalçıner ise CHP Edirne Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. ETSO’da 1999 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade eden Yalçıner şunları söyledi:
"Edirne Ticaret ve Sanayi Odasına ve Edirne’ye hizmet etmekten her zaman gurur duydum. Buradaki görevimden fiili olarak ayrılsam da gönlüm sizlerle, her zaman yanınızdayım. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. CHP’den milletvekili aday adaylığı için görevimden istifa ediyorum."