BIST 9.107
DOLAR 34,25
EURO 37,58
ALTIN 2.920,92
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzden ölerek kurtuldu

Rus manken, Alanya'da tecavüzcülerin elinden nasıl kurtulduğunu anlattı.

Abone ol

Antalya'da evine giderken 2 kişi tarafından otomobile bindirilip kaçırıldığı iddiasıyla polise başvuran Olga Tuyurina (26) adlı Rus manken, moraran gözüyle Alanya'da bir firmanın ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Antalya'da mankenlik yapan Rus uyruklu Olga Tuyurina, önceki gece evine giderken Teomanpaşa Caddesi'nde yanına yaklaşan mavi renkli bir otomobilden inen 2 kişi tarafından ormanlık alana kaçırıldığını ve tecavüz edilmek istendiğini iddia ederek polise başvurmuştu. Gözü, boynu ve bacakları moraran Rus manken Olga, bu halde Alanya'ya gelerek bir firmanın ürünlerini tanıttı. Yaşadığı şoku halen üzerinden atamadığı gözlenen Rus manken, sabah erken saatlerde Kleopatra Plajı'na giderek stres attı. Deniz kenarında bir süre yürüyen ve şezlong üzerinde güneşlenen Rus manken, başından geçenleri şöyle anlattı;

"Gece işim bitikten sonra, spor kıyafetlerimi giyip spor yapmak istedim. O sırada mavi bir araç yanıma yaklaştı. 'Seni evine götürelim, biz iyi insanlarız' dediler. Ben kabul etmedim. Ancak beni zorla arabaya bindirdiler. Yolda giderken arabanın lastiği patlayınca, durmak zorunda kaldılar. Lastiği yaparken biri yanımda durup kollarıyla boynumu sıktı. Daha sonra ormanlık bir alana götürdüler" dedi.

Ormanlık alanda zorla ilişkiye girmek isteyen alkollü iki erkeğe direnince, yumrukla dövüldüğünü söyleyen Rus manken, "Ben karşı koyunca biri bana yumrukla vurdu. Bunun üzerine bağırmaya başladım. O zaman içlerinden biri araçta bulunan yastıkla yüzümü kapattı, diğer eliyle boğazımı sıktı. Ben bayılmış gibi yaptım. Araçtan indiler. Aralarından biri beni öldü sanarak korktu. Daha sonra uzaktan bir aracın farı gözüktü. Bu kişiler panik yaptı ve ben de fırsattan yararlanıp telefonumu da alarak kaçtım. 155 polisi aradım ve beni gelip aldılar" dedi.

Şikayet dilekçesinden sonra konuyla ilgili araştırma başlatan polisin olayı inandırıcı bulmadığı sözlerine ise Olga Tyurina tepki gösterdi. İki kişinin saldırısına maruz kaldığını, sol gözünün ve kalçalarının aldığı yumruklar nedeniyle morardığını söyleyen Tyurina, "Adamın ellerinin izleri boynumda morluk oluşturdu. Bunları ben mi yaptım? Bunu kendime nasıl yapabilirim" diye konuştu.