BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcünün sinsi planı

5 küçük kıza tecavüz, üçüne de tecavüz girişiminde bulunan Yüzbaşı Bülent A.’nın planı ortaya çıktı.

Abone ol

5 küçük kıza tecavüz, üçüne de tecavüz girişiminden 40.5 yıl hapsi istenen Yüzbaşı Bülent A.’nın son işinde, eve su isteme bahanesiyle girdiği belirlendi.

BAHÇELİEVLER’de küçük yaşta kız çocuğuna tecavüze kalkışırken yakalanan, beş küçük kıza tecavüz, ikisine de tecavüze teşebbüsle suçlanan Piyade Yüzbaşı Bülent A. hakkında ilk dava açıldı. İki dosyadan 40 yıl 6 ay hapsi istenen Bülent A.’nın, iki yıl önce tecavüze kalkıştığı Ç.C.A.’nın evine su isteme bahanesiyle girdiği, çıkarken de kapı kolundaki parmak izini bir bezle sildiği ortaya çıktı.

Başına çekecekle vurdum

Ç.C.A., Bülent A.’yla duruşmada yüzleşecek. İki yıl önce polis merkezinde ifade veren ve bir robot resim çizdiren Ç.C.A., saldırıyı şöyle anlattı: "Evde yalnızdım. Kapı çaldı, açtım. Bir ağabey benden su istedi. Su almak için mutfağa gittim. Geldiğimde o içerideydi ve kapıyı kapatmıştı. Birden üzerime çıktı. Üzerimdekileri çıkarttı. Yakınımda ayakkabı çekeceği vardı. Onunla kafasına vurdum. Kafası kanadı ve yere damladı. Ben çığlık atınca da panikle üzerimden çekildi ve bir bezle kapının kulpunu temizledi. Daha sonra da çıkıp gitti."

Kan ve spermi ele verdi

Bülent A.’nın Ç.C.A.’ya saldırdığı, kafasından damlayan kandan alınan örneklerle yapılan testlerden sonra kesinleşti. Diğer tecavüzler ise Bülent A.’dan ve küçük kızların iç çamaşırlarından alınan sperm örneklerinden netliğe kavuşturuldu.

2002-2006 Suç takvimi

Bülent A’nın, Kriminal Şube tarafından tespit edilen tecavüz ve tecavüze teşebbüs olayları şöyle:

Yer: Büyükçekmece polis bölgesi. Tarih: 2 Temmuz 2002. Kurban: 9 yaşındaki M.F.

Yer: Büyükçekmece Jandarma bölgesi. Tarih: 26 Mayıs 2003. Kurban: 11 yaşındaki A.T.

Yer: Bahçelievler. Tarih: 5 Mayıs 2004. Kurban: 14 yaşındaki Ç.C.A.

Yer: Bakırköy. Tarih: 10 Mayıs 2004. Kurban: 12 yaşındaki M.E.

Yer: Bakırköy. Tarih: 10 Ekim 2004. Kurban: 12 yaşındaki F.A.

Yer: Bahçelievler. Tarih: 6 Aralık 2005. Kurban: 11 yaşındaki S.Z.