BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzcüdeki cürete bak

Antalya'da inanılmaz bir tecavüz olayı gerçekleşti. Hırsızlık için eve giren kişi dehşet uyandırdı.

Abone ol Kepez'deki bir gecekonduya gece hırsızlık için giren ve yatak odasındaki cep telefonunu çalan 31 yaşındaki İdris Ö., annesinin yanında uyuyan evin kızı 8 yaşındaki Y.Ö.'yü kucaklayıp götürdüğü inşaatta iddiaya göre tecavüz ettikten sonra getirip evinin kapısına bıraktı.

İdris Ö., çaldığı cep telefonuyla birine tehdit mesajı gönderince polisin takibi sonucu yakalandı. Suçunu itiraf eden İdris Ö, “Sarhoştum, ne yaptığımı bilmiyordum” dedi. Kızı kaçırdığını ancak tecavüz etmediğini ileri süren İdris Ö., mektupta şunları yazdı:

“Çok pişmanım. Vicdanen rahatsızım. Adaleti aldatmak ve mahkemeyi oyalamamak için olayı tüm gerçekleriyle anlatmak istiyorum. Gecekondunun kapısı açıktı. Eve girdim. Yatak odasından bir cep telefonu aldım. Uyuyan kızı gördüm. Aşırı alkollü olduğumdan şehvet ve isteklerime yenilerek onu kucaklayıp inşaata götürdüm. Eteğini kaldırarak sürtünme yoluyla boşaldım. Daha sonra çocuğu evin kapısına bıraktım.”

İdris Ö.'den alınan DNA örnekleri ile tecavüze uğrayan Y.Ö.'den alınan sperm örnekleri, DNA testi için kriminoloji laboratuarına gönderildi. Seyrini bu inceleme belirleyecek.