BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz korkusuyla aşağı atladı

Kendine tacizde bulunan kişilerden kurtulamayınca kendini aşağı attı.

Abone ol

Üsküdar'da iddialara göre kendisine sözlü tacizde bulunan ve daha sonra peşinden koşan kişilerden korkan genç kız, kaçamayınca D-100 Karayolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 20 metre yükseklikteki köprüden beton zemine atladı.

Genç kız olay yerine gelen ambulans ile Haydarpaşa Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Üsküdar Tıbbiye Caddesi üzerinde bulunan köprüde meydana gelen olayda, Ç.T. (23), Tıbbiye Caddesi üzerinde yürürken, yol kenarında bulunan 2 kişi bir anda önüne çıkarak, kendisine sözlü tacizde bulunmaya başladı.

Ç.T., hızlı adımlarla kişilerin yanından kaçmaya çalıştı, ancak bir süre sonra kaçamayacağını anlayınca D-100 Karayolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki köprünün demirlerine çıkarak, bir anda kendisini boşluğa bıraktı.

Beton zemine çakılan Ç.T. kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerinin çok yakınında bulunan Haydarpaşa Numune Hastanesi güvenlik görevlileri hemen olay yerine koştu.

Olayın hemen sonrasında olay yerine gelen bazı vatandaşların Ç.T'nin bilincini açık tutmak ve uyutmamak için yaptıkları konuşma sırasında genç kızın kendilerine, birilerinin kendisini sıkıştırdığını, kaçamayınca aşağıya atladığı şeklinde konuştuğunu iddia etti.

Polis ekipleri şimdi iddialara konu olan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Tedavi altına alınan Ç.T'nin durumunun çok ciddi olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.