BIST 9.896
DOLAR 34,15
EURO 37,98
ALTIN 2.879,78
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses Erdoğanla hava attı

İbrahim Tatlıses, kendi raytinginden emin! O kadar emin ki ona göre kendi programını 7'den 70'e herkes izliyor.

Abone ol

İNTERNETHABER

İbrahim Tatlıses, İbo Show'da geçtiğimiz hafta Gazze konusunda sözlerini bir kez daha yineledi ve işgalin bir an evvel durdurulmasını istedi. Canlı yayında Tatlıses, bir de Başbakan Erdoğan'la hava attı.

İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Mustafa Keser ve Azeri sanatçı Günel oldu. Daha 12 yaşındayken programa çıkardığı sanatçının çocukluk görüntülerini de ekrana getiren Tatlıses, Keser'le birlikte ekrandakilere keyifli bir gece yaşattı.

İSRAİL İŞGALİ DURDURSUN

Raytingler konusunda söylenenlerin kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Tatlıses, Gazze konusunda geçtiğimiz hafta söylediklerini bir kez daha yineledi. İsrail'in savunmasız insanlara hala bomba yağdırmaya devam ettiğini söyleyen Tatlıses, işgalin biran evvel durdurulması çağrısını yineledi.

"BAKANLAR KURULUNDA KONUŞULDU"

Programının 7'den 70'e herkezin izlediğini söyleyen Tatlıses, geçtiğimiz haftaki programının Bakanlar Kurulu'nda da konuşulduğunu söyleyerek, "Sayın Başbakan Bakanlar Kurulu'nda İbo Show'u izlediniz mi diye sormuş? Ben burada siyasi parti ayrımı yapmadan bir çağrıda bulundum. Burada 10 hatta 20 farklı görüş var. Ben sizleri nasıl bölerim." dedi.