BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  GÜNCEL

Tatilciler seçimi bekliyor

Seçime sayılı günler kaldı. Tatilciler planlarını seçim sonrasına bıraktı...

Abone ol

22 Temmuz seçimlerine sayılı günler kala tatilciler seçim sonrasına plan yaparken, son günlerde otobüs firmalarında yoğunluk yaşanmadığı bildirildi.

Konya'dan İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Bursa gibi birçok yöne sefer yapan Özkaymak otobüs firmasının sahibi Özkan Özkaymak, yaptığı açıklamada, halkın seçimler konusunda öncekilere göre daha duyarlı olduğunu gördüklerini, herkesin sandığa gitmek için tatilini bile ertelediğini söyledi.

Okulların kapanmasından, açılmasına kadar geçen yaz sezonunda otobüslerinin normalde tam dolu olarak peronlardan hareket ettiğini dile getiren Özkaymak, ancak bu yıl seçim nedeniyle fazla yoğunluk yaşanmadığını bildirdi.

Tatilcilerin 22 Temmuz seçimini beklediğini, planlarını bu tarihten sonraya yaptığını vurgulayan Özkaymak, şunları kaydetti:

''Önceden yaz sezonlarında yoğunluğu karşılamak için ilave otobüs bile kaldırıyorduk. Bu dönemde normal sefer yapan otobüsler bile dolmuyor. Kış sezonu gibi yaz sezonu geçiriyoruz. Ancak 22 Temmuz sonrasında rahatlayacağız gibi görünüyor. Çünkü 22 ve 23 Temmuz için yoğun talep almaya başladık. Sonraki günler için de bilet rezervasyonları giderek artıyor. Seçimi bekleyen tatilciler 22 Temmuzdan sonra büyük yoğunluk yaratacak.''