BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tarsus'ta Film Afişleri Sergisi

Türk sinemasına afiş çalışmaları ile hizmet eden Ressam Mehmet Bal’ın film afişleri sergisi 22 Haziran 2010 Salı günü açılacak.

Abone ol

Mehmet Bal’ın Film Afişleri Sergisi, Tarsus Belediyesi'nin katkıyla Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde 22 Haziran 2010 Salı günü saat 17.00’da açılacak. Sergi, 31 Ağustos 2010 tarihine kadar açık kalacak.

Mehmet Bal’ın yaptığı çalışmalarla Türkiye’de örnek sanatçı olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, serginin açılışına tüm Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

Kocamaz, “Mehmet Bal bizim için, Tarsus’umuzu için çok değerli bir şahsiyet. Ömrü sanatla, sanatçılarla birlikte geçmiş, uzun yıllar Türk Sinemasına afişleriyle hizmet etmiş bir ağabeyimiz.

Yeşilçam’da bir Tarsuslu olarak hiçbir zaman Tarsusluluğunu inkar etmemiş, sürekli Tarsus sevgisini gönlünde taşımış ve hem Tarsus için hem ülkemizin en büyük değeri Ulu Önder Atatürk için hiç kimsenin yapamayacağı muhteşem eserler meydana getirmiştir. Tarsuslular olarak kendisine minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz” dedi.