BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Tarkan Komşuyu salladı

Tarkan, Sofya'daki Kış Sarayı Spor Salonu'nda, yaklaşık 7 bin seyircinin izlediği bir konser verdi.

Abone ol

Ünlü pop müzik sanatçısı Tarkan, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki Kış Sarayı Spor Salonu'nda, yaklaşık 7 bin seyircinin izlediği bir konser verdi.

Salona siyah limuzinle gelen şarkıcı, kendisine soru sormak üzere bekleyen Bulgar gazetecilerin yanından el sallayarak ve gülümseyerek geçti.

Konserde büyük ilgi toplayan Tarkan, eski şarkılarının yanısıra İngilizce olarak çıkardığı ''Come Closer'' adlı yeni albümünden de şarkılar söyledi.

Yaklaşık 40 dakika gecikmeyle başlayan konsere özellikle genç kızlar büyük ilgi gösterirken, seyircilere Türkçe hitap eden Tarkan, hayranlarının da Türkçe şarkılarının sözlerini bilmesine şaşırdı.

Tarkan, dün akşam ''BTV'' adlı bir televizyon kanallarında Slavi Trifonov'un sunduğu, ülkedeki en popüler program olan ''Slavi'nin Şovu''na katıldı. Şovda bir İngilizce ve bir Türkçe şarkı söyleyen şarkıcı, Slavi Trifonov'un sorularına esprili yanıtlar verdi.

Tarkan, Bulgar şaraplarını çok sevdiğini belirtirken, ''Konsere gelecek Bulgar seyircilere nasıl bir sürpriz hazırladın?'' biçimindeki soruya karşılık ''Sürpriz olan benim'' dedi.
Özel yaşamıyla ilgili bir soru üzerine Tarkan'ın verdiği yanıt şöyle oldu:

''Evet, hayatımda özel birisi var. Ancak ben sahne dışında normal bir hayat yaşıyorum. Kitap okurum, spor yaparım, sinemaya giderim. Üzüntülü olduğum zamanlarda film seyredip bol bol yemek yerim.''

Tarkan'ın, yarın uçakla Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.