BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Tarkan bu kez de 'Sayın' oldu

Tarkan'a 'Herşeye burnunu sokmasın' diyen Bakan Eroğlu, bugün geri adım attı. Megastar'a 'Sayın' diye hitap etti.

Abone ol

Allianoi Antik Kaplıca Merkezi konusunda polemik yaşadığı popstar Tarkan'a yönelik "Herşeye burnunu sokmasın..." sözleriyle gündeme gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, geri adım attı. Bu kez Tarkan'a 'Sayın' diye hitap etti.

Aydın'daki ziyaretinde gazetecilerin Tarkan'la ilgili sorusuna, "Ben Tarkan'a herhangi bir şekilde hakaret etmedim. Hatta taktir ettiğimi ifade ettim. Sadece şunu söyledim, bakın kimse polemik haline getirmesin. 'Sayın Tarkan keşke bizden bazı bilgileri alıp o şekilde açıklama yapsaydı' dedim" yanıtını verdi.

Referandum çalışmaları kapsamında Aydın'a gelen Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Tarkan'la yaşadığı polemik damgasını vurdu.

BU KEZ SAYIN TARKAN

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kendisine yönelik, "Eğer Tarkan referandumda evet oyu kullanacağını açıklasaydı aynı tepkiyi verir miydiniz" şeklindeki sorusunun hatırlatılması üzerine Bakan Eroğlu,

"Ben sanatçıları o sanatçı bu sanatçı diye ayırmam. Beni dikkatli dinleyin. Ben Tarkan’a herhangi bir şekilde hakaret etmedim. Hatta taktir ettiğimi ifade ettim. Sadece şunu söyledim, bakın kimse polemik haline getirmesin. Sayın Tarkan keşke bizden bazı bilgileri alıp o şekilde açıklama yapsaydı. Daha isabetli olurdu. Ben sadece bunu söyledim. Kendisini sevdiğimi söyledim. Ama bizden Bergama'daki Paşa Yaylası Ilıca Kaplıcası hakkından yeteri bilgi almadan beyanat vermesinin yanlış olduğunu ifade ettim. Tarkan bizden bilgi isterse her türlü bilgiyi vermeye hazırız. Ondan sonra görüşünü açıklasın. Ama tek taraflı görüşünü açıklamasının yanlış olduğunu söyledim. Bütün konu bundan ibarettir" diye konuştu.